Mi is az a tantrafotel?

szexfotel

A szexfotel vagy tantrafotel egy modern, esztétikus bútor, mely formatervezésének köszönhetően a legmegfelelőbb behatolási szögeket teszi lehetővé szeretkező párok számára. Számos pozíció válik kényelmessé, mely segíti az ellazulást; fizikailag és érzelmileg közelebb kerülve a partnerhez meghittebbé, közvetlenebbé és szenvedélyesebbé teszi az együttléteket.

 

A fotel lehetővé teszi számos tantrikus pozíció gyakorlását is.
A tantra egy óindiai szerelmi művészet, mely meditáció és koncentráció segítségével gazdagítja a szeretkezést, és fokozza a szexuális élményt. A tantra a férfi és női energiák tudatos áramoltatása és egyesítése.

Ahhoz, hogy valaki megértse a szerelmet, a testiség kozmikus voltát kell elfogadnia, és meg kell tanulnia az érzékszervein át megtapasztalni az együttlétet. Minél inkább elfogadjuk a szexet, az annál inkább szabaddá tesz. A tantra tanításával a szex gyönyörré válhat. Mindenkinek érdemes elsajátítania a technikát, mellyel megteremtheti a nő és férfi között lévő energiák egyensúlyát, és tökéletes harmóniáját.

szexfotel

Kárpitok


A választható kárpitok extra minőségű, puha textilbőrök, melyeket olasz designerek terveztek.
A honlapon több mint 40 féle mintázat és szín közül lehet választani, így mindenki megtalálja az ízlésének legmegfelelőbbet.

szexfotel

 

A fotelt ajánljuk mindenkinek, aki elmélyültebb, meghittebb együttlétekre vágyik, a szexualitását magasabb szintre szeretné emelni. Remek lehetőség új pozíciók kipróbálására, vagy a megszokott pozíciókat a legkényelmesebb, élvezetesebb szögben gyakorolni.

szexfotel

 

Ajánljuk minden olyan párnak, akik szerelmüknek új élményeket szeretnének szerezni, meghittebb, érzékibb szeretkezésre vágynak.

A szexfotel színe, és mintázata egyedileg választható.

Képek